SMISKSAJTEN Om killar som får smisk av killar 
| Start | Aktuellt | Noveller | FAQ | Länkar | E-mail |


Rammelbuljong


En smisknovell av Agabert


Kristoffer darrade på fingret när han satte det mot ringklockan. Både av spänning för det som skulle komma och ett minne som låg 7 år tillbaks i tiden.

******

Dörren öppnades en kort stund efter det att Kristoffer hade tryckt på ringklockan. Han hade hört signalen genom dörren och intensivt hoppats på att ingen skulle vara hemma. Men sån tur hade han givetvis inte.

- Goddag, mamma har skickat hit mig. Kristoffer bockade sig artigt för tant Andersson som öppnade dörren.

- Ja, hon ringde nyss. Tant Andersson steg åt sidan för att släppa in honom. Kristoffer tog av sig gympadojorna och klev in och tant Andersson stängde dörren efter honom. - Far är inte hemma ännu, fortsatte hon.

Kristoffer var 12 år och bodde hos sin mamma. Pappa hade försvunnit när Kristoffer bara var något år gammal och han hade inga minnen av honom. Det verkade inte som om mamma saknade pappan så mycket, men hon saknade en "karl i huset" som bland annat kunde ta tag i Kristoffers uppfostran. Mamma hade smiskat Kristoffer åtskilliga gånger när han var mindre, men nu bet inte mammas hand på en uppstudsig pojke på gränsen till att bli tonåring. Tant Andersson var mammas väninna och hon hade ofta beklagat sig över Kristoffer för henne. Familjen Anderssons barn, som var yngre än Kristoffer, var hårt hållna och fick ofta stryk av sin pappa. Något som tant Andersson gärna berättade för alla och framhöll att det var vad som behövdes för att uppfostra barn - speciellt pojkar.

Kristoffer hade som liten många gånger fått följa med mamma när hon drack kaffe hemma hos tant Andersson. En stund som aldrig verkade att ta slut och var jättetråkig då han inte fick göra annat än att sitta tyst och stilla i mammas knä eller på soffan brevid henne. Köket låg till vänster om ytterdörren och där satt femåringen Stefan på golvet och lekte med sjuåringen Johan. Nioåringen Håkan satt vid köksbordet och läste läxor.

Tant Andersson tog honom i örat och ledde ut honom i köket. - Kristoffer har varit stygg, vad brukar mamma säga till er när ni varit stygga?

- Vänta bara tills far kommer hem!, Johan och Stefan flinade och svarade i korus. Håkan rodnade och tittade ner i läxböckerna.

- Alldeles riktigt, det får Kristoffer också göra. Ställ dig i skamvrån och vänta. Det blir rammelbuljong när far kommer hem. Tant Andersson ledde Kristoffer till ett hörn i köket. Kristoffer hade aldrig stått i skamvrån förut men en gång när han varit hemma hos en klasskamrat hade dennes lillebror stått i skamvrån. Kristoffer var så rädd så han gjorde allt för att vara till lags och ställde sig tätt mot hörnet med huvudet skamset böjt. - I skamvrån står vi med byxorna nere för att skämmas riktigt. Stefan och Johan fnissade när deras mamma knäppte upp Kristoffers jeans och drog ner dom tillsammans med kalsipperna till fotknölarna. Kristoffer blev illröd i ansiktet och skämdes så han trodde att han skulle dö.

Kristoffer vågade inte vända sig om utan stirrade in i hörnet men hörde bakom sig ljud som visade att tant Andersson förberedde kvällsmaten. - Johan, skala potatisen. Strax efteråt hördes det karakteristiska ljudet av potatisskalning. Efter ytterligare en stund beordrades Håkan att lägga ihop läxböckerna och duka bordet. Så kom då farbror Andersson, far, hem. Han och tant Andersson växlade några ord i hallen som Kristoffer inte kunde uppfatta. Sen lät det från badrummet och troligen tvättade sig farbror Andersson. Efter en stund hörde Kristoffer stolar som skrapade och sen lästes bordsbön. Måltiden gick ganska fort, åtminstone för pojkarna, tant och farbror satt kvar en stund och pratade om dagens händelser medan pojkarna dukade av och diskade.

- Far, får jag gå ut och leka. Jag är klar med läxorna. Det var Håkan.

- Du får vänta lite, först ska den här pojken få smaka spanskröret. Farbror Andersson gick fram till hörnet där Kristoffer stog och tog honom i armen och drog ut honom på köksgolvet. Kristoffer fick småskutta eftersom byxorna var nere och hindrade gången. - Nå vad har du gjort för dumheter pojkrackare.

PANG! Det brände till på Kristoffers kind när han inte svarade. Han kände hur tårarna steg i ögonen. -NÅ!

- Jag har, snyft, varit olydig, snyft.

PANG! - Ljug inte, för då blir det riktigt synd om dig. Nå???!!!

- Jag skolka. PANG! Kristoffers kind brände och tårarna rann.

- Stefan, hämta spanskröret i paraplystället. Stefan sprang ut i hallen och kom strax tillbaks med en bambukäpp med böjt handtag. Flinande räckte han den till far. Far tog tag i Kristoffers nacke och böjde honom framåt över köksbordet.

SVISCH, SMACK! - Aaaajjjj!!! Kristoffer kunde inte låta bli att skrika till när spaskröret träffade hans bara stjärt. Det brände till något så fruktansvärt. En smärta som han inte kännt sen han balanserat på ett staket och ramlat ner med ett ben på varje sida.

SVISCH, SMACK! - Aooouuuuu!!! En ny rand av brinnande smärta tvärs över Kristoffers stjärt. Nu rann tårarna hejdlöst.

SVIIIISSSCH, SMACK! - AJAJAJAJ! Sluta! snyft. Sluta! snyft. Det gör så ont, snyft. - Det är meningen att det ska göra ont så att du lär dig lyda, eller hur pojkar. Det mumlades Ja från brödraskaran.

SVISCH, SMACK! - Aouuuooooooojjjjjj! Rappen föll tätt och Kristoffer illtjöt med sprutande tårar. Det gjorde så fruktansvärt ont. Stjärten brann och sved som bara den.

SVISCH, SMACK! - OOOOOOUUUUUUUUUU! Snälla, aaaaj, snyft, förlåt, snyft, sluta, aoouuuuu!

SVIIIIISSSSCH, SMACK! -AOUUUUOOOOAAJJJJJJJ!!!!!

SVISCH, SMACK! AAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ! - SNÄLLA, SLUTA! AAAAAAAOOOOOOJJJJJJJ.

SVISCH, SMACK! Käppen träffade Kristoffers stjärt med stor kraft ytterligare ett antal gånger, men Kristoffer kunde sen inte minnas hur många rapp han fått. Allt var bara en enda stor brinnande smärta i baken. När far släppte upp Kristoffer igen så gned han sin brinnande rumpa med bägge händerna medan han hoppade upp och ner. Medan tårarna strömmade och han fortfarande stortjöt. Kristoffer uppfattade inte ens de skratt som hans krigsdans framkallade både hos de vuxna och barnen. Farbror Andersson ledde bort honom till skamvrån igen där han fick stå och skämmas och gråta.

Det gick en stund och Kristoffers storgråt övergick i ynkanden och rinnade tårar. De andra barnen hade skickats ut för att leka när deras far var klar med att piska upp Kristoffer. Det ringde på dörren och Kristoffers kunde höra mammas röst när hon hälsade på tant och farbror. Mamma kom ut i köket och betraktade Kristoffers välrandade stjärt. Kristoffer rös till när mamma lät fingret löpa tvärs över valkarna som bildats på hans skinkor.

- Det ser ut som om farbror Andersson har gett dig vad du förtjänade. Mamma tar tag i Kristoffers öra och drar honom ur skamvrån. Efter att han dragit upp byxorna får han på knä be mamma om förlåtelse för skolket och sen bocka tacka farbror Andersson för att han fått stryk. Fortfarande smågråtande och snyftande. Farbror Andersson räcker honom "spanskröret" och säger till honom att ställa det i paraplystället i hallen och sen kila ut på gården medan de vuxna drack kaffe. Det känns som om bambukäppen skulle brinna i fingrarna på honom när han bär ut den. Det är nästan så han är rädd att den ska förvandlas till en orm som kommer att bita honom.

- Snälla, snyft, det gör ont! Sluta. Stefan som är den värsta retstickan hoppar upp och ner och gnider sig i baken medan han härmar Kristoffers beteende.

- Sluta, du brukar ocså tjuta när du får smisk. Spanskröret har du inte fått smaka ännu, det svider. Håkan tog sin lillebror hårt i armen och skakar honom lite.

- Har du fått smörj hos Anderssons?! Resten av barnen på gården har nu samlats omkring dom. Kristoffer som fortfarande smågråter försöker dra sig undan med blir utsatt för en hagelskur av frågor. Alla vet att pappa Andersson ger sina pojkar duktigt med stryk och nu vill de veta mera.

- Killen hade skolkat i skolan och eftersom han inte har någon pappa så gav min pappa honom en omgång med spanskröret i rumpan. Tror nog att han har rätt ont nu, så ni kan väl vara bussiga att lämna honom i fred. Håkan lägger beskyddande armen om axlarna på den gråtande Kristoffer. Frågorna fortsätter en liten stund till men sen tröttnar dom andra och försvinner åt olika håll. Mammorna börjar också ropa in barnen för läggdags.

- Jag vet att det gör ont, farsan har pryglat mig många gånger med spanskröret. Till och med värre än det du fick. Det tar ett par dagar men sen är det över, tröstade Håkan.

Mamma var kvar länge hos familjen Andersson och småpojkarna hann bli inropade för att gå och lägga sig. Till sist kommer hon ut och säger till Håkan att han ska gå in och lägga sig och tar med Kristoffer hem.

- Hoppas du lärt dig något av det här, kila i säng nu. Den natten och några till sover Kristoffer på magen. Kristoffer blev mycket lydigare efer "rammelbuljongen" även om det behövdes upprepas ytterligare några gånger.

*************

Kristoffer hör steg inifrån lägenheten. Dörren öppnas av en kraftig kille som ser lite yngre ut än sina 30 år. Lång och ganska smal, men med mycket muskler. Ett vackert leende under det halvlånga bångstyriga blonda hårsvallet när han frågar Kristoffer om det här är pojken som behöver få stryk. Kristoffer är så nervös att han inte får fram ett ord utan bara nickar.

Nu är Kristoffer 19 år och går andra terminen på högskolan. Tyvärr är inte studieresultaten vad de borde vara. Familjen Andersson flyttade från gården ungefär samtidigt som Kristoffer började i gymnasiet. Han blev väl inte lika busig som innan farbror Anderssons rammelbuljong introducerades som medicin mot dåligt uppförande. Men betygen var slätstrukna och nu på högskolan hade han festat för mycket och studerat för lite. När han sett annonsen i kontaktblaskan om "studiehjälp till olydiga studenter" så hade det börjat pirra i kroppen. Han förstod inte riktigt varför. Inte för att det skulle bättra hans studieresultat, men på något satt var det lockande. Men gud vad nervös han var nu.

När killen tog fram en bambukäpp med böjt handtag, precis som farbror Anderssons spanskrör, så är det nära att Kristoffer svimmar och han känner att benen blir ostadiga. Pinsamt nog kommer tårarna också. Men killen är förstående och varsam och lotsar Kristoffer till sängen där hans byxor och boxers tas av och han läggs på mage över en hopprullad sovsäck så att rumpan kommer ordentligt i vädret. Det som sen händer blir nästan en dejavu-upplevelse. Kristoffer tjuter och gråter medan käppen dansar ordentligt på hans bara stjärt. Till skillnad från när han var grabb, blir han tröstad och kramad efteråt.

- Nå, hur tackar du pappa för stryket nu då? Killen har ställt honom på knä framför sig. Kristoffer knäpper upp killens gylf och tar fram hans stenhårda balle. Storleken och hårdheten förvånar Kristoffer. Det är första gången han har en annan mans kuk i sin hand. Och en sån bamse sen. Inte alls som de han sett i gymnastiken i plugget. Sexualundervisningen har nog varit lite bristfällig eftersom Kristoffer inte vet att alla kukar blir större när de står. Han tar den i munnen och känner samtidigt att det reser sig mellan benen på honom. Av korrespondensen som föregått träffen har han förstått att detta är priset han måste betala. Men inte har han trott att han själv skulle bli så upphetsad. Även smärtan i rumpan gör att Kristoffers kuk blir extra hård.

Kristoffer suger och runkar killen tills han sprutar i ansiktet på honom. Sen tar killen livremmen ur sina jeans och börjar piska Kristoffer på ryggen. Trots vad han trott i förväg så blir Kristoffer ännu mer upphetsad av detta och låter sen villigt killen runka av honom. Som tidigare gånger får Kristoffer gå och lägga sig efter stryket. Men den här gången behöver han inte ligga ensam och gråta utan får tröst och smekningar.


Fler smisknoveller av Agabert.| Senaste uppdateringar | FAQ | E-mail | Skicka in en novell |
Copyright © Smisksajten & novellförfattarna 2000 - 2011.